Ledtråd - header.

Fotat hela dagen inför headerarbetet, gud vilket jobb! Har iallafall gjort klart två bilder, den största är kvar, men den får jag ta i veckan för den kräver nog lätt en hel dag, vill inte börja för jag kan inte avbryta mitt i. Bjuder på en liten ledtråd på den ena iallafall.
 
 
 

Tävlingsoutfit.

Nu när jag fått massa snygga kläder så passade jag på att göra en ny tävlingsoutfit.
 
 
Kul med något annat. Ignorera hans mongo-hov, tack!

Ny jacka.

 
Awsåme att jura-gubben springer i bakgrunden också..
.

Bloggarbete pågår.

Hellu!
Som ni ser så är bloggen på gång igen, men det tar lite tid för jag är ingen direkt mästare på att koda, haha! Men det ska väl gå hoppas jag, nu är det bara en header kvar som jag ska fota till senare, kanske imorgon. Har redan suttit hela dagen och lagt in massa grejer och fått till menyn på högersidan så det är lika stort utrymme överallt.
Hästarna har även fått information och bilder nere till höger.
 
Men har hittat hur man lägger in flera header's så det kanske blir något sånt, det får vi se senare. Nu ska jag gå och pyssla en grej till mina klubbisar som jag lovat, 300år efter. Yey!

Wildtop

 
Wildtop är en supergullig fjording som jag fick som gåva från Kalterna när jag hjälpt dem med massor utav saker.
Toppe är 9 år gammal och är fantastisk på alla plan, fungerar lika bra i terräng, hoppning som dressyr. Fast vi föredrar att promenera runt i skogen och klättra på vackra stigar.
 
Toppe är den sista hästen i samlingen just nu och jag har inga planer på att uttöka ännu.
 
Toppe är barnens favorit och alla barnen vill gärna komma och klappa honom när vi rider förbi gårdarna, tyvärr så början han bli lite väl bortskämd då dom springer in och hämtar både sockerbitar och morötter så fort de ser oss på vägen, ska det forsätta såhär så får vi nog köra lite hårdträning.
 

Wildpearl

 
Wildpearl eller pärlan som hon kallas är en stadig Tinker på 13 år. Pärla är faktiskt bara inkörd och under inridning just nu. Gubben som hade henne var en riktigt skogsmulle och hade bara kört timmer med henne i skogen, men det är snart gjort för hon är väldigt lättlärd och enkel att hantera trots att hon är stor och tung.

Wildhoof

 
Wildhoof är en grov Nordsvensk som kommer från bergen i Valedale där hon är uppfödd. Hoven är  6 år gammal och lite opålitlig, hon är väldigt svår att analysera och kan vilken sekund som helst få för sig att en soptunna är ett livfarligt köttätande monster, eller att tisteln (på bilden) kommer att jaga dig för resten av livet, vilket hon trodde så sekunden efter att bilden var tagen så drog hon av i världens raketfart.
Men jag höll mig kvar.

Wildtrouble

 
Wildtrouble, kålan som han kallas. Mest för att färgen påminner om kålasås. Det här är nog den snällaste och larvigaste ponnyn jag känner, det kan man ju inte riktigt tänka sig när man hör namnet kanske.
Kålan köpte jag från en cirkus som befann sig i stan och hade fått in en drös med kameler som de skulle träna och hade varken tid eller plats för honom längre.
 
Han är en fantastisk hopponny för sin höjd på endast 105 Mkh, han fungerar även att köra med då vi hjälpt till att köra folk med släde runt jul som ska mellan de olika byarna.
 

Wildspirit

 
Wildspirit kom från Palestina tillsammans med sin bror Wildpeak för 3 år sedan, även dom två är jag importerat via Felicity uppe i Firegrove, hon skulle själva ta hem en häst därifrån från någon rik olje-shejk, han hade precis fått ett gäng hästar som han vunnit i ett vad och slumpade bort flera hästar som han inte tyckte gjorde någon nytta.
 
Spirit är bara 5 år gammal så är under inridning men känns som ett lovande hoppämne, men om det får vi se senare när jag ridit till henne lite mer.
 

Wildpeak

 
Wildpeak, som är Spirits bror hade de kommit lite längre med i inskolningen, så honom kunde jag börja inrikta mer eller mindre direkt när han kom till mig.
 
Vi siktade in oss på western då han är väldigt smärt och smidig i sin kropp. Vet verkligen vart han har alla benen. Väldigt tillförlitlig och härlig häst.

Wildfeather

 
Wildfeather är min första arab som jag köpte från storstaden Jarlaheim, eller egentligen en gård utanför. Var en gubbe där som hade samlat på sig ett gäng araber som han själv tagit hem från Arabiska halvön, gubben hade tänkt att ha henne till distans men han insåg att han inte orkade med den fysiska aktiviteten som krävdes.
Därför tänkte han att han kunde sälja dem dyrt, lite för dyrt enligt mig själv.
 
Dem flesta som ser fjädern tänker direkt på mig och tycker att det är en perfekt Kate-häst. Fjädern är 8 år gammal nu och trivs bäst med att käka gräs i hagen, annars är hon väldigt uttålig och orkar gallopera väldigt långt.
 
 

Wilddancer

 
Wilddancer är ett andalusier sto direkt importerad från Spanien, hon kom till mig som 3 åring så jag har ridit in henne helt själv. Vi har övat en del på frihetsdressyr, men hon har inte riktigt förstått poängen med det, så vi ser det mest som en rolig grej. Hon är otroligt vacker att titta på med sin långa man och skimrande kropp.

Dancer har ett fantastiskt fint steg så vi ska nog satsa på dressyren en del om det nu blir någon direkt inriktning, dancer är idag 6 år gammal och har varit på lite semester på hästön tillsammans med en annan hästkompis.

Wildwhisper

Wildwhisper eller Wisp som hon kallas är den tredje hästen som jag köpte.
Hon stod tidigare i ett westernstall inte så långt från Vingården, Baronessan hörde av sig en dag, arg som ett bi över att några hästar hade rymt från gården och trampat upp hennes nysådda rabatter vid herrgården. Såklart fick jag hjälpa henne och hennes butler att jaga dem därifrån.

När vi kom tillbaka till gården så frågade mannen som ägde stallet om jag ville ha denna odåga som bara rymde. Han ville inte se henne en gång till och tänkte skänka henne, men eftersom det betyder otur att inte betala för ett djur så la jag en liten summa, mest för symbolens skull. Han ville ju ändå bara bli av med henne.
 
Nu är Wisp 8 år gammal, inskolad som vanlig ridhäst, hon är otroligt snäll i munnen och lyssnar nästan alltid. Hon älskar att sträcka på benen över ängarna.

Wildboy

 
Wildboy är min första ponny, han är bara 7 år så han är väldigt busig och otroligt snabb så oss hittar man oftast på galoppbanan nedanför observatoriet.
Vi har tävlat några gånger i globen på ponnygaloppen runt jul, men annars så har det varit ganska lugnt, vill inte utsätta honom för alltför stora evenemang (för globen är ju litet, höhö) Bullen som han kallas, mest för att han är så rund och go om magen, blir lätt stressad. Därför är han inte ämnad till att vara någon barnhäst.
 
Jag köpte honom från en ridskola i närheten som inte klarade av att ha honom med på sina lektioner då han var alldeles för busig och envis med de allra minsta eleverna på skolan.

Wildstar

 
Wildstar är nr 1 av de hästar jag valde att köpa, han är en grå olenburgare och är just nu inskolad i dressyr MSV B. Han kan även hoppa, men är alldeles för slarvig med frambenen så vi bytte karriär och valde ett lugnare tempo. Vi har lyckats placera oss i några dressyrtävlingar men jobbar ständigt uppåt!
 
Som individ är Star väldigt lugn och trevlig, även en nybörjare skulle kunna hoppa upp på honom och rida ett program, han är en riktig läromästare.
Han är 11 år och går minst 5 pass i veckan.

Wildking

 
Wildking är min starthäst och har fått följa med på det mesta i spelet. När jag började spela så hade jag en egen häst på riktigt som hette Distant Kingdom xx, fux och kallades för King. Så min starthäst skulle ju givetvis vara honom. Idag lever inte King längre så att den virtuella king får mest stå i stallet då jag inte orkar bli påmind.


 
 

Tjenis!

Nu ska jag fota lite och se om jag kan kicka igång här igen.

RSS 2.0



Mitt namn är Matilda, kallas för Tillan, min karaktär i spelet heter Katelyn Diamondgirl. Jag är 25 år och jobbar som storskökskock i staden där jag bor med min familj. Började spela December 2012. Är klubbägare till Pink Bullets sedan September 2013. Följ med mig på min resa!