Sken från bergen - Avslutat.

Sådär, då var de senaste uppdragen klara. Längtar redan till nya uppdrag. Håller på med att göra min populär i solens cirkel, jobbigaste uppdraget på länge.
Postar en bild från när jag var uppe i bergen och stängde den stora jordsprickan.
 
 

Kommentarer
Postat av: yohanna

Hej, jag har börjat med mina Durid Träningar och idag när jag skulle göra dem hade jag bara två uppgifter att göra istället för tre som det var i början. Och över det har ja inga alls uppdrag och jag tänkte, jag har inte fått detta uppdrag "sken från berget" och jag är i level 13. Kommer det uppdraget efter all träning med duriderna är klara eller? Verkar som du har kommit längre. Jag har även inte fått uppdragen om "james har mardrömmar".

Svar: Hejsan! Du kommer att få uppdragen så fort som du gjort klart alla druidträningar, vilket tar väääldigt lång tid. Och man har tyvärr inga andra uppdrag under tiden, när du blivit gillad så kan du göra skenet från bergen och james mardröm, efter det ska du även bli populär bland druiderna. Detta tar sååå lång tid :(
Tillan Eriksson

2013-03-17 @ 12:32:08
URL: http://yoyossecet.blogg.se
Postat av: yohanna

hur lång tid ungerfär? jag tror jag hållt på 4 dagar om jag inte minns rätt. Inte säker.

Svar: Oj, beror på om du gör dem varje dag, du kan ju enkelt se om du klickar på knappen C och går in på rykte, du ska väl ha 1500 "poäng" för att bli godkänd? OCh om vi säger att du får tre uppdrag som ger 15 "poäng" om dagen, och du har vi säger 1000 nu, då kan du ju ta 15 x 3= 45p om dagen, Då skulle det alltså ta elva dagar. Men nu minns jag inte hur mycket man fick om dagen.
Tillan Eriksson

2013-03-17 @ 17:52:05
URL: http://yoyossecret.blogg.se

Lämna gärna ett spår från dig här:

Vad heter du?
Klicka här, så slipper du fylla i uppgifterna igen.
Din mail? Lugn. Jag publicerar den inte.

Lämna gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat? Kom ihåg att har man inget snällt att säga så säg ingenting alls :)

Trackback



Mitt namn är Matilda, kallas för Tillan, min karaktär i spelet heter Katelyn Diamondgirl. Jag är 25 år och jobbar som storskökskock i staden där jag bor med min familj. Började spela December 2012. Är klubbägare till Pink Bullets sedan September 2013. Följ med mig på min resa!